TartALMAS TÁBOR online jelentkezési felület-3

28.000 Ft50.400 Ft

A *-al jelölt mezők megadása kötelező!

Kiürítés
 Ft

Leírás

Online jelentkezési felület

TartALMAS TÁBOR – 2019.

Minden turnusunkba maximum 20 gyermek jelentkezését tudjuk elfogadni. Kérjük, csak olyan gyermek jelentkezzen a táborba, aki az általa kiválasztott turnusban minden nap 8-17 óra között részt tud venni a foglalkozásokon. Csoportos foglalkozásokat tartunk, valamint közös produkciók készülnek és egy-egy gyermek hiányzása megnehezíti a dolgunkat, továbbá a többi táborozóval szemben sem etikus. Köszönjük!

Örülünk, hogy Ön sem szeretné, ha gyermeke kimaradna Győr legszínesebb és legsokoldalúbb művészeti táborából. Idén 10. alkalommal kerül megrendezésre a TartALMAS TÁBOR. Sok-sok érdekesség, és a már jól megszokott foglalkozások várnak táborozóinkra.

Foglalkozásaink:

Fotózási alapismeretek: Miklós Kittivel és Osbáth Tündével
Kézműves foglalkozások
Szituációs gyakorlatok improvizációs játékok, ének, zene: Venczel-Kovács Zoltánnal

A TÁBOR HELYSZÍNE:

Generációk Háza. 9021 Győr, Aradi vértanúk útja 23. térkép ›

Mindezt persze játszva és nevetve.

Az öt napos tábor részvételi díja: 28.000 Ft/fő/5nap

A programokra, az eszközszükségletekre, az ellátásra és a kapcsolódó kiadásokra tekintettel 2019-ben is 28.000 Ft-ot kalkuláltunk táborozónként és turnusonként (ez az ár 7 éve nem változott!). A táborozási díj minden, a választott turnus ideje alatt felmerülő költséget fedez. Beleértve a jövő évi Fotókiállítás költségeit is.

Testvérpárok esetén 50.400 Ft (-10% kedvezmény)

FONTOS INFORMÁCIÓ!

Gyermeke jelentkezése CSAK a teljes táborozási díj befizetése után válik véglegessé!

AZ ÁR TARTALMAZZA:

Napi meleg ebéd az Aranyszarvas Étteremben
Minden nap friss gyümölcs.
A foglalkozások anyagszükségleteinek a díját.
A jövő évi Fotókiállítás előkészületeit, fotók nyomtatását, elkészítését.

További információk a +36/20/343-0679-as információs telefonszámon, illetve a tartalmastabor@gmail.com e-mail címen.

 

FIZETÉSI MÓDOK:

• KÖZVETLEN BANKI ÁTUTALÁSSAL:
Egyenlítse ki a tábor részvételi díját banki átutalással. Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra. A megjegyzés rovatban kérjük tüntesse fel a Díjbekérő sorszámát! A jelentkezés, csak a teljes táborozási díj befizetése után válik véglegessé és teljessé.

• Barion:
A Barion egy elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás. Segítségével fizethet és vásárolhat online áruházunkban bankkártyával, akár regisztráció nélkül vagy prepaid egyenlegről.
A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyája számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ha nincs bankkártyája, fizetéshez használhatja, az előre feltöltött Barion egyenlegét, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tud feltölteni, illetve amire ismerősei is tudnak Önnek pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mail címe és jelszava megadásával tud fizetni.
bővebben a Barionról » 

• SimplePay:
A SimplePay Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja. Az OTP Mobil Kft. az elektronikus és okoseszköz alapú kereskedelem területén rendelkezik kiterjedt szolgáltatásportfolióval. Termékei Simple márkanév alatt találhatók meg a piacon. Jelenleg két fő szolgáltatást nyújt:
SimplePay Online Fizetési Rendszer
Simple Mobilalkalmazás
bővebben a SimplePayről »

• PayPal:
Amennyiben rendelkezik PayPal regisztrációval, bankkártya adatai megadása nélkül fizethet és vásárolhat online áruházunkban. A jelentkezés, csak a teljes táborozási díj befizetése után válik véglegessé és teljessé.
bővebben a PayPalról »

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TartALMAS TÁBOR online jelentkezési felület-3” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük