COVID-19 rendelkezések

2022.

 

 

Tisztelt Szülő, érdeklődő!

Köszönjük, hogy Ön is érdeklődik a 2022-es TartALMAS TÁBOR iránt. A jelenlegi vírushelyzetben nagyon sok a bizonytalanság. Most, a jelentkezés időpontjában még semmit sem tudunk biztosan. Nem tudjuk, hogy milyen óvintézkedések lesznek, nem tudjuk, hogy engedélyezik-e majd a táborokat és ha igen, akkor milyen feltételekkel.

Egyben viszont biztosak vagyunk! A tábort megszervezzük. Annál is inkább, mert ha júniusban engedélyezik a táborokat és mi mégsem szerveztük meg, akkor bizony már nagyon késő lenne. Csak kapkodás lenne az egész, aminek nem sok értelme lenne. A tábor szervezése során idén is folyamatos kapcsolatban állunk a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályával és a Győri Járási Hivatal Népegészségügyi Osztályával.

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben online jelentkezik a táborba, de a tábort a vírushelyzet miatt mégsem lehet biztonságosan megtartani, abban az esetben az Ön által addig befizetett összeget (tábor teljes díja, vagy a részletek teljes összege) maradéktalanul visszafizetjük, egy sztornó számlát állítunk ki és a jelentkezés semmisnek bizonyul, érvényét veszti! Önt ezzel semmilyen anyagi kár nem éri.