A mi kis csapatunk

akik nélkül nem lenne tábor.

Venczel-Kovács Zoltán

Venczel-Kovács Zoltán

alapító tag, színész

Szituációs gyakorlatok,
improvizációs játékok,
ének-zene

1979-ben születtem Miskolcon.
A Miskolci Nemzeti Színház, a Vígszínház és a Székesfehérvári Vörösmarty Színház után, 2006-ban szerződtem a Győri Nemzeti Színházhoz.
2007 óta Győrben élek. Nagyon megszerettem ezt a várost a kultúrájával, az épületeivel, történelmével és az itt élő emberekkel együtt. Ezért érzem és tudom, hogy az itt élő fiataloknak is meg kell adni a lehetőséget, hogy Ők is részesei lehessenek egy csodálatos dolognak, a Művészetnek. Nem nagy szavak ezek, hiszen Te is művész vagy, csak ezt még nem tudod magadról. De honnan is tudhatnád, hiszen senki sem mutatta meg, a számodra megfelelő utat.
Mi éppen ezért szeretnénk betekintést nyújtani Neked, a Művészetek TartALMAS világába.

web: tökéletesesküvő.eu

Bedi Eszti /1977-2016/

Bedi Eszti /1977-2016/

alapító tag, koordinátor, a Győri Nemzeti Színház egykori rendezőasszisztense

kézműves foglalkozások

“Bedi Eszti 2016. augusztus 26-án elhunyt. Azóta az égiekkel táboroztat és tudjuk, hogy figyelemmel kíséri a mindennapjainkat.  Alapítója volt a TartALMAS TÁBOR-nak. Az Ő hozzáállásának és a rengeteg munkájának köszönhető, hogy a Tábor ma már egy ismert fogalom nem csak a győri emberek életében. Rengeteget köszönhetünk Neked!
Emléked szívünkben örökké él!”

 

Új honlap, régi-új bemutatkozás…Lehetetlen, hogy ne hagyjon rajta nyomot, az elmúlt 6 tábor. Igen, mert miközben megújult a honlap, már az 7. TartALMAS TÁBORRA készülünk. Amikor belevágtunk magunk sem hittük, hogy idáig eljutunk. Az én feladatom az előkészület, a szervezés és a koordinálás. Továbbra is azon leszek, hogy ne váljon rutinná, hogy mindig legyen új és új ötlet, megvalósítani való feladat. Akkor azt hiszem nemcsak azok a gyerekek fogják jól érezni magukat, akik rendszeresen visszatérnek hozzánk, de az újonnan érkezők is. A kézműves foglalkozás, az már igazán a kikapcsolást jelentő “reszortom” , és közben mégsem, hiszen más egyedül otthon “bütykölni” valamit, és más kiállni vele 20-25 gyermek elé. A jövőben is gyekszem megfelelni a feladatnak. Továbbra is hiszem, hogy a foglalkozásokon szerzett tudáson, és tapasztalaton túl életre szóló barátságok és kapcsolatok születhetnek egy ilyen csapatban. Szeretettel várunk minden régi és új TartALMAS közösséget megismerni vágyó gyermeket.

Ströck Barbara

Ströck Barbara

táncpedagógus, Philip Morris-díjas táncművész, a Győri Balett magántáncosa

tánc – mozgás

Sziasztok!
Én a Győri Balett táncművésze vagyok és táncpedagógus. 18 éve balettozom a Győri Nemzeti Színház és a világ számos színpadán, a Győri Balett előadásaiban. Nagyon sok gyerkőcöt tanítottam már mozgásra, balettra, és nagyon szeretem ezt a feladatot. Ha együtt fogunk dolgozni, remélem sok vidámság, zene, játék és mindezzel összefonódva természetesen mozgás fogja jellemezni a közösen eltöltött időt. Tudjátok milyen sok mindent lehet kifejezni pusztán a testünkkel, akár szavak nélkül is? Örömet, bánatot, melankóliát, kétséget… vagy akár a természet jelenségeit! A mozgás, a tánc nagyon előnyösen hat a fejlődésben lévő izomzat erősítésére és a testtartás javítására is. Ezért szeretettel és kíváncsian várlak Benneteket a foglalkozásaimon.

Szabó Patrícia

Szabó Patrícia

fotográfus

fotózási alapismeretek

Sziasztok!
Szabó Patrícia vagyok, 26 éves. A fotózás gyermekkorom óta az életem része, így pontosan tudom mi az, ami egy kezdőt a leginkább érdekel. Komolyabban 7 éve foglalkozom fotózással, mára már hobbiból hivatás lett és nagyon hálás vagyok, hogy azt csinálhatom, amit szeretek. Nagyon szeretek gyerekeket fotózni és velük foglalkozni, így hatalmas izgalommal és megtiszteltetéssel fogadtam Zoli felkérését, hogy a 2023-as táborban én legyek az, aki betekintést ad a fotózás világába. Remélem, hogy a gyermekek idén is jól fogják érezni magukat a foglalkozáson és TartALMAS 5 napot tudunk eltölteni együtt. 🙂

Asszisztenseink

Németh-Kövi Laura

Németh-Kövi Laura

korábbi táborozónk, tanuló

asszisztens

Németh-Kövi Laura vagyok, egy zeneművészeti szakgimnáziumban tanulok, énekelni és zongorázni. 11 éves koromban voltam először táborozó, s utána három éven át látogattam a TartALMAS tábort, mely rengeteg élményt adott nekem. Nem tudtam ettől a kis csapattól és hangulattól elszakadni, így idén már 17 évesen másodszorra leszek asszisztens e kis közösségben. Itt csak olyan dolgokkal foglalkozunk amelyek a művészethez kapcsolódnak: fotózás, kézműveskedés, éneklés, táncolás. Nagyon jó lehetőség a tábor azon gyermekek számára, akik érdeklődnek a művészet iránt. Természetesen én is ezért vagyok itt már egy jó pár éve. Asszisztensként a legfontosabb, hogy minden gyermek segítségére legyek, s együtt élvezzük a tábort.

 

Zsargó Dominika

Zsargó Dominika

tanuló

asszisztens

Zsargó Dominika vagyok, 18 éves és végzős tanuló a győri zeneművészeti szakgimnáziumban. Idén először fogom megtapasztalni milyen élményeket rejt a TartALMAS tábor számomra. Szeretem a gyerekeket és örömmel foglalkozom velük, hiszen közös érdeklődésünk csak összehoz minket a tábor folyamán. Mindenben igyekszünk asszisztensként segítségükre lenni a sok-sok élmény és program során.